Humán Erőforrás Optimalizálás

Önnek fontos Főtitkár Úr!

Nyílt levél Dávid Ferenchez, a VOSZ főtitkárához

2018. május 17. - Dr. Tomka Barnabás

Tisztelt Főtitkár Úr!

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy tavaly nyári többszöri, mind Önnek, mind Demján Sándornak írt megkeresésemet és felajánlott segítségemet még válaszra sem méltatták.

Ezek után nem lep meg, hogy a munkaerőhiány okozta nehézségek kapcsán a maihoz hasonló magyarázkodásra kényszerül a VOSZ nevében:

https://magyaridok.hu/gazdasag/nincs-ketkezi-munkaero-az-iparban-3104215/

Látva és ismerve a hazánkban és a világban zajló folyamatokat, ez még csak a kezdet. Mindamellett, hogy jogos igény a kormányzati segítség emlegetése, érdemes lenne a hazai vállalatoknak és érdekképviseleti szervezeteiknek előbb a maguk részéről megtenni minden lehetséges lépést és erőfeszítést a munkaerőhiány enyhítésére. Ugyanis ez mind a mai napig még nem történt meg!

Korábban felajánlott segítségem a teljesítmény és hatékonyság optimalizálására vonatkozó, széles körben alkalmazható módszerre vonatkozott. Most hogy a legnagyobb hazai érdekképviseleti szervezetként láthatóan kifogytak az ötletekből és megoldási javaslataikból, talán megfontolásra érdemesnek tartja egy 100%-ban hazai hatékonyságnövelő módszer megismerését. Ez korábban sem kérés, hanem segítség felajánlása volt.

Nyitottnak lenni egy felajánlott segítségre, fontos lenne Önnek, de még fontosabb azoknak a hazai vállalkozásoknak, akiket képviselnek, és láthatóan bajban vannak. Mert ha bajban vannak a Magyarországon működő külföldi tulajdonú vállalatok, akkor bizony bajban vannak az alvállalkozóikként dolgozó magyarországi vállalkozások is. A hazai vállalkozások érdekeinek nem csak szavakra, hanem érdemi tettekre is szükségük van.

 

Tisztelettel:
Dr. Tomka Barnabás
HRO Hungary Kft.
ügyvezető igazgató

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humaneroforrasoptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr4813966026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.05.17. 16:09:10

Hú, mán erőforrás vagyok?!
Hát a bajok ilyen nagyok?!
:)

consul 2018.05.17. 18:03:58

Hogy ez eddig miért is nem jutott az eszünkbe?!

BiG74 Bodri 2018.05.17. 18:07:50

A romák képesek betömni a munkaerőpiaci rést ! VAGY NEM !

xclusiv 2018.05.17. 22:58:43

konkrétum meg semmi, csak az önreklám.
mentél is a blocklist-re
süti beállítások módosítása